Процедура упрощена:
Я подписываю заяву, оплата на счет ФПУ реквизиты http://www.npfu.org/rekviz.htm
Заявление, фото, в конверт, туда-же конверт с вашим домашним адресом, отсылаем и получаем почтой.
Модераторы: wllad, air, pchyolka, troll, elf, John
Вирішили вступні внески до ФПУ залишити без змін 100 грн. (вік 14-17 років), 150 (18-20), 250 (старше 21 року); річний внесок встановити у розмірі - 120 грн; внесок на марку ФАІ - еквівалент 15 євро, при сплаті до 15.03.09, після - 25 євро. Сертифікаційний внесок для тандем-майстрів на 2009 рік - еквівалент 100 у.о. після здачі відповідного заліку. Попередити усіх членів федерації, у яких є заборгованість по сплаті річних внесків, про порушення ними Статуту та можливі санкції – догана; сувора догана; обмеження щодо участі в спортивних змаганнях та інших спортивних заходах; виключення з Федерації згідно до вимог п.4.7. Статуту ФПУ.
р/р 2600690325 в ВАТ "Райффайзен Банк Аваль" в м. Одеса
МФО 328351, код ЄДРПОУ 33311439
одержувач: Федерація парапланеризму України
призначення платежу: вступний внесок 250 грн; /100 грн. (вік 14-17 років), 150 грн. (вік 18-20)/
річний внесок - 120 грн, без ПДВ.
elf писал(а):насколько я понял на 2012 год - 150 грв, 35 грв - пластиковая карточка. я прав? так-же написано, что желающим получить пластиковую карточку надо собраться от 15 человек.
может соберемся? или наф нуна?
В Уставе Федерации есть положение, о том, что пилоты обязаны подтверждать свое членстов не реже, чем раз в два года. На первое марта мной будет подан в Президиум спискок пилотов, которые не платят членские взносы 2 и более года и подлежать исключению из ФПУ. Восстановление таких пилотов будет возможно только после уплаты долгов за 2 года и вступительного взноса.
Обратите внимание, что замена не является обязательной! Старые сертификаты не теряют силу, при условии, что на них есть ссылка на сайт ФПУ с пометкой, что там можно проверить срок действия сертификата.
Условия получения сертификатов нового образца:
новые члены получают сетрификат бесплатно;
тем, кто регулярно платил годовые взносы крайние два года, замена будет стоить 35 грн (себестоимость изготовления);
всем прочим – 60 грн.
Зверніть увагу, що заміна не є обов’язковою! Старі дійсні сертифікати не втрачают силу при умові, що на них є посилання на сайт ФПУ з поміткою, що там можна перевірити дійсність сертифікату.
Умови отримання нових сертифікатів такі:
нові члени отримують сертифікат безкоштовно
тим, хто регулярно сплачував членські внески останні два роки, заміна коштуватиме – 35 грн (собівартість виготовлення)
для всіх інших – 60 грн.
Для заміни сертифікату треба
заповнити ФОРМУ http://npfu1.a-green.biz/wp-content/upl ... 1/form.xls і повідомити мене http://npfu1.a-green.biz/?page_id=91 про таке своє бажання,
надіслати фотографію в електронному вигляді з розподільчою здатністю не менше 300 dpi (не обов’язково паспортного типу, аби було гарно видно обличчя без окулярів та шолому )
сплатити потрібну суму
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 32